HTML

Púp Fiksön

Pécsi egyetemisták mindennapjai képregény jellegű kézzel gondolt mondatokban.

Szavazás

Szerintetek:

Linkblog

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Feedek

Lázongj, ha mersz!

2008.10.11. 16:02 :: dooka

A minap sétát tettem a belvárosi sétálóutcán. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy hármas sorokban rengeteg rendőr ácsorog egymás mögött, oszlató ruhában, gázmaszkban, könnygázvetőkkel, plexipajzsokkal és gépfegyverekkel felszerelkezve. Az utcán vízágyuk, rabszállító kocsik, még több felszerelés és sok-sok oszlatásra kész rendőr állt vigyázban, voltak vagy kétszázan. Nem tudtam elgondolni mire készülnek, aztán megláttam, hogy egy kis tér közepén vagy húsz ember hőzöng és transzparensekkel tiltakozik valami ellen. Ekkor vettem észre, hogy a tér összes kijártában ilyen hatalmas csapat rendőrök állnak.

Szóval lázongj, ha mersz! Gondolom, a helyi rendőrök már nem szaroznak. Volt idejük kitapasztalni. Ha bármi van, egyszerűen lerohanják őket, rabszállítóba be, aztán, szevasz tavasz.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pupfikson.blog.hu/api/trackback/id/tr74708646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsoltiboy 2008.10.17. 04:05:58

Az isten tarcsa meg a jó szokásotokat és írjatok bakker mert ha nem a családom látja kárát. Verem őket ha jönnek az elvonási tünetek. Az eddigi iromány-képregényekhez pedig csak gratulálni tudok mert rohadt jók. Az első írások óta azon filóztam egyébként a legtöbbet,(a fénykép adta sokkhatás) hogy ezektől a derék Török barátainktól, hogyan is tudtunk ilyen fürdőkultúrát örökölni, amikor egy kibaszott csőböl áll náluk a zuhany. Nyilván a nagy belvárosi fürdők, azok mások, de azok nálunk is mások. Arra viszont mérget mernék venni, hogy a leg lepukantabb pécsi kollégiumban nem találni olyan lepukkant budit meg tusolót, mint ami benneteket fogadott kedves D az eléső naptól kezdve a szálláson. Egyébként az elején még én is féltettelek, hogy nem fogod kibírni ezeket a körülményeket odakint. Most már látom öcsém, kemény vagy mint a hat napos bikaszar, és azért még ha vannak is hátrányai földrajzi hejzetednek, egyre jobban tudod magadat érezni és feltalálni. Na jóvan nem fényezlek tovább mert megvakítod a jó török barátokat ( a kontakt kurvádnak meg szerintem csak viszekt a téma. Vegyetek neki egy vibrátort és hidd el, egészen más bánásmódban lesz részetek). Végszóként azért had kérdezzem meg, hogy ha már Isztambulban vagy, és mint tudjuk Isztambul is kultúrális fővárosi címet nyert 2010-re ugyan úgy mint Pécs, szerinted meiknek fog jobban össze jönni? Persze méretei és kölcségvetése miatt nem hasonlítható össze a kettő de azért mégis. te hogy látod barátom?

anyus 2008.10.17. 21:44:02

Kedves blogirók: D kapitány és a társa Robi!Irjatok má!!! vagy a kedves férjemet fogom esténként gyömöszölni. Hát eztetet akarjátok??? Fiúk hol a férfi összetartás!!!
süti beállítások módosítása