HTML

Púp Fiksön

Pécsi egyetemisták mindennapjai képregény jellegű kézzel gondolt mondatokban.

Szavazás

Szerintetek:

Linkblog

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Feedek

D Kapitány did Athén, avagy látogatóban fartúróéknál

2008.11.20. 21:53 :: dooka

Saját szervezésben elutaztunk Athénba. Ami igencsak jól sikeredett. Buszjegy megvesz előre, felszáll a buszra, utazik 17 órát, közben kiolvas egy könyvet, hajnalban megérkez Athénba. Athén fasza egy hely egyébként. Nem tudom milyen lehet ott lakni, de a város nagyon jó a turistákhoz. Mindenki beszél angolul, a város tiszta és rendezett (már az a rész, ahol a sok minden látnivaló van), és minden az akropolisz köré van rendezve, szóval nem nagyon kell utazgatni a látnivalókhoz. Mindent megtalálhatunk egyben. A legnagyobb nevezetességek természetesen a különféle romok. Akropolisz, Héphaisztosz templom, egy kis rom ebből-abból. Aztán vannak a múzeumok, meg a gyönyörű parkok, ahol sokáig lehet sétálgatni nézelődni. Ja meg az első újkori olimpia színhelye (1896), és a 2004-es olimpiai falu, ami konkrétan rohad szét, mert láthatólag nem sok mindenre van használva. Hatalmas terület, hatalmas építményekkel, tök üresen. Olyan az egész, mint valami apokaliptikus vízió.

            A város mindenesetre belopta magát a szívembe, mert nagyon kedves és kellemes hely. Csak nagyon drága, úgyhogy szuflakin és tzatzikin éltünk öt napig. Fincsi volt, de már untam kicsit a végére. Bár most nagyon szívesen megennék egyet-kettőt. Hmm…

            A visszafele út már nem volt túl kellemes, mert sok nyugdíjas között nyomorogtunk. Ráadásul (ez a kedvenc sztorim, mégis ettől volt szar a visszaút) egy tata előttem összevizelte magát. És úgy volt végig. Húgyszag ezerrel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pupfikson.blog.hu/api/trackback/id/tr90780282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása