HTML

Púp Fiksön

Pécsi egyetemisták mindennapjai képregény jellegű kézzel gondolt mondatokban.

Szavazás

Szerintetek:

Linkblog

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Feedek

Púp Fiksön Resurrection, Featuring Dr. Nihil Róbert Vs. D Kapitány, avagy erős észrevételek két világból, enyhe szarkazmussal megfűszerezve

2008.09.20. 21:47 :: dooka

Mint az gondolom már tudjátok, a Púp Fiksön azért jött létre, hogy bemutassa a pécsi egyetemisták mindennapjait. Ez eddig rendben is volt. Készült egy gusztustalan képregény Robi nemi vágyairól egy unalmas előadás során, majd meg is szűnt mindenféle frissítés az oldalon. Egészen mostanáig. Mivel most hála a Púp Fiksönnek ismét érdemes lesz látogatni minket. A Púp Fiksön ugyanis megújult erővel támadja az agyatokat, bármennyire is nem vettétek észre. Akciónk lényege a következő: A Púp Fiksön szerkesztősége két pártra oszlik, míg Robi hadnagy otthon tartja a keletnyugati frontot szeretett Pécsünk egyetemén, addig D Kapitány kiküldetésen van. Méghozzá Törökországban. Az Erasmus ösztöndíj rejtelemeit kutatva feltérképezi a keleti világot, míg Robi otthon küzd a nihillel, ami bizony támad keményen. Tapasztalataikat és élményeiket pedig itt üköztetik egymással, ezen a szellemi küzdőtéren. Itt hasonlíthatjátok össze a kelet és a nyugat vadregényes gondolatmasszáit. A Púp Fiksön feltámadt! Fröcsögjenek a mondatok! Kenjétek magatokra torz elménk szüleményét! Tapicskoljatok ideáink csökött valóságában! Legyetek mohók és telhetetlenek! Kezdődjék a móka!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pupfikson.blog.hu/api/trackback/id/tr41673446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása