HTML

Púp Fiksön

Pécsi egyetemisták mindennapjai képregény jellegű kézzel gondolt mondatokban.

Szavazás

Szerintetek:

Linkblog

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Feedek

A Kárpitos klónok támadása

2008.10.11. 15:59 :: dooka

A Kárpitost biztos sokan nem is ismeritek, én azért elmondom ezt az érdekes észrevételemet. A Kárpitos egy szelíd tekintetű, jámbor ember, aki Juhász Ferenc barátom lakótelepén ügyködik a kis kárpitosműhellyé alakított garázsában. Kedves, barátságos ember, bajszos, jellegzetes arcvonásai vannak, és az állán enyhe kis gödröcske ásítozik. Szóval annyi az egész, hogy úgy önmagában egy jellegzetes küllemű ember. Néha bemegyünk hozzá pár szót váltani, meginni vele egy sört és megenni egy csomag Nógrádi ropit.

            Ez eddig teljesen átlagos dolog. Viszont itt Isztambulban lépten-nyomon mindenütt a Kárpitos hasonmásaiba botlom. A boltosban, a taxisba, a baklavásban. Már legalább 10 olyan embert láttam, aki megszólalásig hasonlít a Kárpitoshoz. Néha magasabbak nála, de az arcuk, és főleg a tekintetük, mintha ugyanaz lenne. A Kárpitos klónok. Érdekes módon még az előadásmódjuk is hasonló. Lehet, hogy mind egy Őskárpitostól származnak, aki szétszórta magvait és még a Kaszáló utcai lakótelepre is jutott belőle. Ki tudja? Mindenesetre jókat derülök a Kárpitos klónokon minden alkalommal, amikor meglátok egyet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pupfikson.blog.hu/api/trackback/id/tr56708640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása